Deutsches Zentrum Bukarest este un centru cultural lingvistic care promovează cunoașterea limbii germane la nivel național și internațional. Cursurile noastre vă oferă cele mai moderne metode de învățare, aprofundare și perfecționare a limbii germane. 

Vă invităm și pe voi în familia noastră vorbitoare de limba germană. Stați liniștiți, nu învățăm din manuale tipărite în anii ´80 și nu avem ca țel să vă încărcăm cu teme plictisitoare. Am gândit cursurile în așa manieră încât să punem accent pe situații reale de care vă puteți lovi zi de zi. Explicațiile sunt simple, pe înțelesul tuturor, de multe ori amuzante. Cursurile noastre de limbă germană sunt organizate de traineri tineri nativi sau rezidenți chiar în Germania, care aduc de fiecare dată o energie pozitivă și un vibe aparte în cadrul orelor. Într-un astfel de mediu, îți garantăm că nu vei realiza cât de repede vei ști să vorbești, să scrii și să înțelegi limba germană. ;)

Deutsches Zentrum Bukarest se axează exclusiv pe cursuri de limba germană pentru companii, instituții publice, private și persoane fizice. În prezent ne bucurăm de colaborarea cu unele dintre cele mai mari companii din România din domeniul IT, automotivelor și retail (din păcate, din motive GDPR, nu putem să vă împărtășim numele acestora). Peste 6000 de cursanți au fost mulțumiți de modul în care au învățat limba germană și de evoluția pe care au avut-o alături de noi pe parcursul celor 6 ani.

Pe lângă cursurile de limba germană organizăm diverse evenimente culturale chiar în Germania, workshop-uri și tabere lingvistice care să vă ajute în perfecționarea cunoștințelor acumulate într-un mod inedit.